A megbízható WordPress védelem elengedhetetlen része minden WordPress alapon futó weboldal és webshop biztonságos üzemeltetésének

A világ weboldalainak több mint 40%-a WordPress alapokon fut. Ez a népszerűség azonban azzal jár, hogy a hackerek egyik leggyakoribb célpontjává válhat az Ön weboldala is. Elég egy nem frissített bővítmény, és a honlapunk könnyen adathalász oldallá válhat, vagy éppen felnőtt tartalmakat népszerűsíthet. Ez nem csupán anyagi, hanem jelentős reputációs károkat tud okozni.

Az Ön WordPress oldala biztonsága érdekében alkottuk meg a Hoplon elnevezésű biztonsági megoldásunkat, amely néhány egyszerű lépéssel, bővítmény formájában telepíthető.

WordPress védelem a Hoplonnal

Automatizált WordPress védelmi szolgáltatásunk, a Hoplon a következő előnyöket nyújtja:

1. WordPress védelem biztosítása már fertőzött oldal esetén – WordPress kártevőmentesítés

Amennyiben a weboldal már fertőzött, a bővítmény telepítése és aktiválása után 1 órán belül megkezdi a rendszer a WordPress kártevőmentesítését, biztosítva, hogy Ön az online jelenléte a lehető leghamarabb visszaálljon.

2. WordPress védelem a támadások megelőzésével – Támadások felismerése, kiszűrése

A szolgáltatás működését mesterséges intelligencia segíti, így képes kiszűrni azokat a támadásokat is, amelyeket más biztonsági bővítmények nem vennének észre. Ráadásul mindezt anélkül, hogy a weboldal sebességét befolyásolná.

3. Biztonsági mentések készítése

A honlapja változásairól akár 2 óránként készül mentés a szervereinkre, melyet két hétig tárolunk. Nem kell a tárhelyszolgáltató mentéseire hagyatkoznia, csak mondjon egy időpontot az elmúlt két hétből, és mi visszaállítjuk az oldalát.

4. Biztonságos frissítés

A legtöbb sikeres támadás az elavult bővítményekben és sablonokban lévő hibákat használja ki. Sokan azonban félnek a frissítésektől, mert előfordulhat, hogy valami nem jól sül el, és összeomlik az oldal. A Hoplon frissítési algoritmusa minden egyes komponens frissítését felügyeli – közben képernyőképeket is készít – és amennyiben problémát tapasztal, képes az adott bővítmény korábbi állapotának a visszaállítására.

A WordPress védelem ára Hoplonnal

Éves előfizetés – 95 000 HUF + ÁFA, amely tartalmazza a támogatást is.

A Hoplon hatékony védelmet jelent a WordPress hackerek ellen. Nem kell többé foglalkoznia a WordPress biztonságával, legyen szó vírusvédelemről, biztonsági mentésről vagy frissítésről, levesszük a terhet a válláról.

Hoplon - WordPress védelem

Lépjen kapcsolatba velünk!

Támogatásra van szüksége
az IT biztonság területén?